PSYKOTERAPI
REFERENCER

Det har andre oplevet ved psykoterapi hos mig

JEG HAR FÅET TILLID TIL, AT DER ALTID ER EN UDVEJ

I samtalerne omkring forskellige udfordringer har jeg følt mig lyttet til og hørt. Intet af det, jeg har fortalt om reaktioner, følelser eller tanker er blevet gjort forkert.
Jeg har følelsen af, at ligegyldigt, hvor svært det hele er, så er der en udvej og dermed bedring i sigte.
Jeg har fået andre vinkler på mine tanker og handlemønstre. Marchella har guidet mig ned i kroppen for selv at mærke efter. Det har været en øjenåbner for, hvad mine største udfordringer er i mit liv. Jeg kommer i kontakt med følelser som: Lykkefølelser fyldt med håb for fremtiden. En lykkefølelse af, at jeg godt kan. En lykkefølelse af, at jeg er god nok. En tro på en fantastisk fremtid. En tro på, at alt, hvad jeg har været igennem, har stor betydning for det hele menneske, jeg er tæt på at blive.

Mette, veterinærsygeplejerske

DU FÅR MIG TIL AT FØLE MIG TRYG

Du har en helt enestående evne til at fornemme, når der er noget galt, eller hvis man holder noget tilbage. Også før man selv er klar over det. Du ved altid, når man er ekstra sårbar og hvad, man så har brug for.
Jeg har altid været skeptisk over for andet end hårde fakta. Men selv om dine metoder til tider kan være lidt alternative (for en videnskabskvinde som mig), virker de.
Du formår at lede mig på den vej, som giver mig indsigt i mig selv på niveauer, som jeg ikke vidste, jeg havde.
Du får mig til at føle mig tryg. Også selvom vi berører emner, som er sårbare, skræmmende eller skamfulde. Du får mig til at ville tro på, at jeg er ok, som den, jeg er.

Katrine, forsker og selvstændig

MARCHELLA HJALP MIG TILBAGE PÅ SPORET

Efter 8 års samliv blev jeg pludseligt forladt af min mand, hvilket efterlod mig i dyb krise. Jeg ved vitterligt ikke, hvad jeg skulle have gjort, uden Marchella på sidelinjen, i min sorgproces.
Når mine tanker og følelser løb af med mig, og jeg ikke kunne se mig ud af sorgen, talte jeg med hende.
I løbet af en session – eller et panikopkald på telefonen – hjalp hun mig tilbage på sporet. Så jeg igen fik klarsyn og ro til at fortsætte på den måde, hvor jeg fungerer, og hvor smerten langsomt svinder ind.

Anonym

JEG HAR LÆRT, HVORDAN JEG BEDST ER MIG

Jeg tænkte, at jeg altid ville føle mig “forkert” i verden. Psykologhjælp skrabede kun overfladen og coaching ligeså. Så da jeg oplevede mit hidtil værste dyk, måtte der nye midler til

Jeg fandt Marchella, fordi jeg havde en stærk anelse om, at jeg var særligt sensitiv. Marchella mødte mig med mere forståelse, empati, tålmodighed og genuin interesse, end jeg nogensinde før har oplevet. Jeg ER særligt sensitiv, og med Marchellas hjælp kan jeg nu både forstå og ligefrem elske mig selv for den, jeg er.

Marchella hjalp mig med at finde ind til min kerne. Hun gjorde mig i stand til at reflektere på et højere, følelsesmæssigt plan. Hun hjalp mig med at forstå, hvor de negative tanke- og handlingsmønstre kommer fra. Hun gav mig evnerne til at finde tilbage til mig selv, når følehornene er ude og alting overvælder. Hun hjalp mig med at (gen)opdage mig selv og mine styrker. Hun gav mig modet til at dyrke godheden, skønheden og kærligheden – især kærligheden til mig selv. Dér havde jeg aldrig troet, at jeg skulle nå til så hurtigt!
Med Marchellas hjælp har jeg fået midlerne til at færdigbrygge min eksistens-te, for nu ved jeg, hvordan jeg skal koge vandet.

Mie, journalist

JEG SLAP MINE BARNDOMSTRAUMER OG FANDT MIN SELVACCEPT

Jeg har været gennem et kort forløb hos Marchella, hvor jeg gav slip på nogle dybe overbevisninger om mig selv og livet.
Det har været – og er – fantastisk. Jeg har fundet kærligheden til mig selv og en accept af mig selv. Det er så dejligt, og livet er fuld af glæde og lethed.
Meget angst er væk, og jeg har en masse at give til livet.

Tusind tak, Marchella.

Lotte

DU HJALP MIG TIL AT FALDE TIL RO

På et tidspunkt var jeg så forkrampet af følelsesmæssig smerte, at jeg ikke havde indtaget vådt eller tørt i et døgn og konstant gik rundt og rystede.
I ren og skær panik ringede jeg til Marchella, som selvfølgelig tog telefonen, og efter tre kvarter med hende i røret, var jeg faldet til ro, så jeg pludselig kunne fungere og begynde at spise igen.

Anonym

DU ER SÅ SKARP TIL AT TRÆKKE ESSENSEN UD

Du har en helt særlig evne til at få mig til at mærke mig selv og forstå, hvorfor jeg reagerer, som jeg gør.
Det er nødvendigt at forstå sine allerinderste tanker og følelser, hvis man vil blive en bedre udgave af sig selv, som man fuldt ud elsker og accepterer.

Du gennemskuer mig på et andet plan. Jeg er ikke nervøs for at spilde session (tid og penge), for du er så skarp til at trække essensen ud af hvad som helst og relatere det til det, jeg bøvler med her og nu.

Runa, journalist

MIT FORLØB HOS MARCHELLA VIL JEG NOK ALDRIG GlEMME

Det var bestemt ikke hvad jeg havde forventet, og terapiformen overraskede mig meget, men det har givet så meget mening.
Marchella arbejder enormt intuitivt. Ofte gik vi ind i emner jeg ikke selv havde skænket en tanke, men fandt at det var lige netop herfra at såret rent faktisk blødte. For mig er det vigtigt, at terapien foregår i behagelige omgivelser. I Marchellas lokale var der altid rart at være – både varmt, hyggelig, og med en dejlig rolig energi. Derudover blev der altid sørget for, at jeg kom godt afsted. Jeg blev altid sendt hjem med en udpræget følelse af ro, af at blive forstået og taget hånd om.
Herfra er der kun de bedste, varmeste anbefalinger.

Anja

DU SER HELE MIG UDEN AT DØMME

Du er vedholdende, når vi taler sammen. Når jeg har svært ved at udtrykke mine følelser, mit indre liv, giver du mig tid. Men du giver ikke op. Du lytter, fører, hjælper mig til at sætte ord på ting, jeg ellers ikke kan sætte ord på.
Du læser mig, ikke nødvendigvis, at du specifikt kan læse, hvad der foregår inden i mig, men du læser, at noget foregår. Og du forstår at finde den måde, hvorpå det svære gøres lettere. Når det kommer ud, kan du håndtere det. Det gør mig tryg.
Du har kærlighed til mennesker. Jeg kan føle din kærlighed. Der er ikke tale om en romantisk kærlighed, men om kærlighed til mennesket i mig. Du ser mennesket, den du ønsker at hjælpe, den person, som jeg er. Du ser alle de forskellige sider, jeg har. Du ser også de dårlige sider. Men du kan se igennem dem. Du udtrykker tydeligt, at du ser hele mig, også de såkaldte dårlige sider og handlinger. Men du dømmer ikke. Du fokuserer på mig som person, hvordan jeg virker. Selvom jeg har gjort ting, som jeg synes gør mig til en dårlig person, holder du fast i, at blot fordi handlingen er dårlig, er det ikke et udtryk for, at jeg er en dårlig person. Jeg har intet bedre ord for det end kærlighed – måske næstekærlighed.

JEG LÆRER, AT JEG HAR VÆRDI
Jeg mærker, at jeg er mere rolig, i mere balance. Mit ”alarmniveau” mindskes generelt. Fordi jeg lærer mig selv at kende, og derved også lærer at acceptere mig selv og holde af mig selv. Jeg lærer, at jeg har værdi og bliver bedre og bedre.

Det, der b.la. har gjort en forskel, er, at jeg tilgår visse opgaver på arbejdet med en helt anden energi. En energi, som nu udspringer af min kærlighed til opgaven – og ikke som før, hvor energien kom fra, at ”det var noget, der skulle gøres”. Du lærer mig at være opmærksom på nogle tankemønstre, jeg har, som automatisk gør, at jeg pacificerer mig selv og fratager mig selv ethvert initiativ, til at mærke efter, hvad jeg egentlig føler, i nogle givne situationer.

Hver eneste gang, vi ses, bekræfter du mig i, at jeg har valgt den rigtige terapeut for mig.

JEG ER TRYG VED DIG!
Lad mig beskrive det med en kort historie: Som studerende var jeg på rygsækrejse til Ægypten og besluttede mig for at tage dykkercertifikat i sådan et backpackerparadis. Jeg er ikke nogen særlig habil svømmer, hvorfor det var vigtigt at vælge den rigtige instruktør. Valget faldt på en muskuløs tysk kvinde: Hun var super seriøs, meget grundig, og jeg var tryg ved, at hun kunne bjærge/redde mig, hvis jeg lige pludselig ikke kunne tage vare på mig selv på dybt vand (!). Ikke nogen hippie-type til mig tak.

På samme måde er jeg tryg ved dig. Jeg har brug for at føle, jeg er i hænderne på en dygtig fagperson – og det er du! Hver eneste gang, jeg kører hjem fra samtale med dig, føler jeg, at du overrasker mig. Ikke at jeg har lave forventninger, for det har jeg ikke.

Men når jeg fortæller om noget, det være sig helt banale ting fra min hverdag, formår du altid at trække noget essentielt ud fra det. Du er god til at se kernen i det, jeg fortæller, trække det frem og vise mig det. Det er stort set altid (og heri ligger overraskelsen) noget andet, end jeg selv havde tænkt.

Det er udtryk for stor professionalisme, for stor faglighed, og det gør mig tryg.

Peter, overlæge

JEG ER KLAR TIL
AT HJÆLPE DIG

Kontakt mig for en
uforpligtende samtale her